Tags

, , , , ,

Hverdagene går ofte med arbejde, møder, børn og huslige pligter.

Desværre gør det, at vi glemmer hinanden i mængden af opgaver og aftaler.

Torsdag d. 14. februar er det Valentines Dag. Så riv dagen ud af jeres travle kalender og brug den til at forkæle og nyde hinanden.

Nærheden betyder meget i et forhold og er med til at give os ekstra energi og ikke mindst krydderi til forholdet / ægteskabet.

Husk at overraskelser ikke nødvendigvis behøver en mærkedag – overraskelser er også rigtig dejlige på en ganske almindelig kedelig torsdag !

Her har jeg et par idéer til, hvad du kan overraske med…

 1. Middag for to
  Enten tilberedt af dig hjemme eller du inviterer ud på restaurant. Husk at dække fint op med levende lys, servietter og friske blomster.
 2. Champagne, jordbær og chokolade
  Køb en flaske champagne, lidt jordbær og chokolade. Hvis I har børn, så få dem passet.
  Nyd aftenen sammen med lidt stille musik og evt ild i pejsen.
 3. Smykker
  Køb et smykke. Det kunne være den forlovelsesring I aldrig fik købt. Det kan være, at det er NU du vil fri – på Valentines Dag, den mest romantiske dag af alle.
  Det kan også være et halssmykke eller et par øreringe hun længe har ønsket sig.
 4. Stranden
  Selvom det er vinter, er der altid en ro og magi ved stranden. Bed din elskede tage varmt tøj på, men sig ikke hvad I skal – ikke før I nærmer jer stranden.
  Husk at tage tæpper eller sovepose med til at hygge med. Pak en picnickurv med lidt lækkerier og køb en liter kakao og hæld den på termokanden. Sidst men ikke mindst, kan du tage et stykke brænde med, så I kan lave et lille bål på stranden.
 5. Karbad
  Lav et lækkert varmt karbad. Kom evt lidt duftolie i. Sæt levende lys rundt ved karet og strø med rosenblade eller blot læg en enkelt rose på kanten. Sæt lidt blød stemningsmusik på.
  Badet kan enten nydes sammen eller alene.
 6. Blomster
  Det er altid dejligt at få blomster. Det behøver ikke være den store buket. En enkelt langstilket rose kan også gøre underværker. Når du rigtig skal forkæle, så tag for en gangs skyld til blomsterhandleren og ikke supermarkedet eller tankstationen. De flotteste og mest holdbare blomster fås nu en gang kun ved blomsterforhandlerne.
  Skal overraskelsen have et ekstra twist, så send blomster på arbejdet, hvor det mindst forventes at modtage blomster.
 7. Film
  Inviter i biografen med sodavand og popcorn. Bestil billetter til den film som du ved at din elskede kan lide. Dermed sagt, bestil ikke efter hvad DU kan lide denne dag.
  Muligheden er også, at leje en film og tage med hjem og hygge i stuen i stedet.
 8. Massage
  Find nogle håndklæder frem og læg dem på gulvet. Sæt lidt god musik på og tænd nogle levende lys. Find en god olie eller creme og giv din elskede en god gang massage.
  Du kan også invitere ud og bestille tid til massage. Jeg kan varmt anbefale chokolademassage -det er en himmelsk oplevelse for både dig og din partner.
 9. Kærestespil
  I de fleste boghandler kan du få kærestespil som f.eks. “Hvor godt kender du din partner” – “”Det store striptease spil” eller “Kama Sutra Memory” – der er mange at vælge i mellem og de er ret underholdende.
 10. Kærestebrev
  Skriv et kærestebrev.
  Fortæl om alle de ting du holder af ved din partner . Både store og små ting. Sæt fx. små post it lapper rundt i huset med søde beskeder
 11. Skøjtebane
  Tag din elskede i hånden og overrask med en dag på skøjtebanen hvor i bor. Har I ikke skøjter, kan de som regel lejes på stedet.
 12. Kys og kram
  Sidst men ikke mindst, så kan de fleste af os godt lide at blive bekræftet af vores partner.
  Giv masser af komplimenter, kys og kram.

Husk at det er tanken der tæller og ikke størrelsen på din gave / overraskelse. En enkelt rose, et kys eller et blik kan ofte sige mere end 1000 ord og betyde mere end alt i verden for den der modtager 🙂 Det er dét at du GØR noget der betyder noget  !

Reklamer