Tags

, , , , , ,

vinterferie21En dag med MANGE oplevelser venter 🙂

Uge 29 begynder i dag. Målt fra hoved til hale er dit barns længde nu ca. 26 cm. Hvis man derimod måler fra top til tå, er længden ca. 37 cm. Din baby vejer ca. 1.250 gram, og i denne måned alene har den taget lige så meget på i vægt, som den gjorde i de første 4 måneder af graviditeten til sammen. Du føler sikkert et pres på din mave og mellemgulv. Du kan også have svært ved at spise større måltider, fordi livmoderen vokser og optager mere plads. Halsbrand er heller ikke et ualmindeligt fænomen på dette stadie. Du har sikkert også stiftet bekendtskab med det ubehagelige fænomen kramper i benene. Dette skyldes, at dine ben ikke er vant til den ekstra vægt. En af de bedste midler mod kramper i benene er massage, så få din partner til at massere dem.

Ok NOTE til mig selv her i vinterferien: Få min mand til at massere mine ben – JA TAK !!!

I dag er der også fatelavn henne i vuggestuen og Milo skal være Pirat. Der skal slåes katten af tønden og spises fastelavnsboller.

På Milles skole har de også fastelavn lige fra morgenstunden og indtil kl 12, hvor de får fri. Så har hun lige et par timer til at gøre sig lækker, indtil hun skal til klassefest. Hun har købt nyt tøj og nye sko – højhælede ??? Jeg er ved at blive gammel. Synes slet ikke hun er stor nok til det endnu. Hun er kun lige fyldt 12 år. De unger bliver alt for hurtigt store …

Men det er nu ikke kun Mille der skal i byen, det skal bonusmomsen også 🙂
Hvert år har vi Nytårskur i Qlagen. I år er det på Hopballe Mølle … uhm lækker Gourmet !

Flere har spurgt mig til HVAD Qlagen er og det kommer der svar på her …

Baggrund:

Med ønsket om at udnytte kendskabet til mange spændende og skønne kvinder hun kendte, stiftede Gitte Houmand QLAGEN i januar 2006. Målet var et kvindenetværk, hvor forskellighed og interesseområder kunne nydes! Ingredienserne og visionen er stadig engagement og involvering samt aktivt bidrage med det hver enkelt formår.

Hvem?

QLAGEN består således i skrivende stund af 18 spændende Quinder!

Vi præsenterer brancher og profiler som laborant, talepædagog, underviser, datakonsulent, HR, annoncekonsulent, exportkonsulent, lægesekretær, journalist, coach, karrierrerådgiver, billedkunstner, afdelingsleder, selvstændige erhvervsdrivende, marketing, exportfolk, rejsebranchen

Og når dagen er omme, står der VINTERFERIE i kalenderen – Juhuuu !