Tags

, , , , , , , , , ,

Verdens mest romantiske par i slotsbryllup for 7. gang LIVE på DR TV Aftenshowet.

Det danske ægtepar fra Vejle, Kenneth og Anette WedMore Lund, er iflg. internationale medier “Verdens mest romantiske par” og bliver gift – med hinanden – hvert år…

Parret mødte hinanden da hun planlagde sit bryllup (med en anden mand!) og brugte hans hjemmeside med gode råd til bryllupsplanlægning. Parret faldt i snak, hun blev frivillig hjælper på hjemmesiden og – som de ville sige i USA – the rest is history.

Og history er det – parret blev gift i et hemmeligt, borgerligt bryllup på Vejle Rådhus i 2005 og gentog bryllupsløftet i 2007 i en kirkelig velsignelse, fulgt af reality–programmet “Et Døgn I Danmark” på TV2. Brylluppet blev det mest sete, private bryllup i dansk TV det år, kun overgået af kongehusets og siden da, har parret valgt at blive gift med hinanden hvert år.

I 2008 slog parret verdensrekord i en bryllupsrus med 4 bryllupper i Las Vegas. Først ved et gondolbryllup på The Venetian Casino. Derpå et bryllup i The Little White Chapel, flankeret af Elvis Presley. Ved 3. vielse svævende i helikopter over hovedgaden, “The Strip” og slutteligt stod den på faldskærmsudspring med præst og brudepige ud over Nevadaørkenen. “Det tog nu nok også LIDT overhånd”, konstaterer gommen, 38 årige Kenneth WedMore Lund, eftertænksomt.

Parrets 7. bryllup skulle naturligvis afvikles i eventyrets ånd, da 7 er det magiske tal! Derfor er et slotsbryllup ved Sønderborg Slot intet mindre end de perfekte rammer.

“DR ringede til os for at høre om vi ville deltage i en udsendelse om vores ‘bryllupsfeber’ og så udviklede tingene sig hurtigt. De spurgte om vi var friske på at blive gift igen live i udsendelsen – og friske, dét er vi!”, griner den 33 årige brud, Anette WedMore Lund.

I går var parret derfor ude at lyn–shoppe efter brudekjole og jakkesæt i Rokoko–stil. Dette kan ses som forsmag i aftenens DR Aftenshowet onsdag fra kl. 18.00 inden selve brylluppet i morgen.

“Mange spørger os jo tit, hvorfor vi har valgt at blive gift så mange gange”, tilføjer gommen og fortsætter “og det er der jo mange gode grunde til – en af dem er at kærligheden får en kickstart hver gang! Desværre har vi også haft nogle negative reaktioner på det, men mon ikke det er Janteloven, der spøger lidt?!”

Parret drømmer om at blive gift på den Kinesiske Mur, i Orientexpressen og svømmende med delfiner i de næste års bryllupper.

Bryllup Sønderborg slot 2009 – LIVE i Aftenshowet

Brudebuketten var tænkt som en blanding af en buket og krops-udsmykning. Ved hjælp af tykt blødt silkeståltråd blev den snoet fra hånden, op ad armen og endte i en stor rose ved halsen. Rosen var samlet af blade fra ikke mindre end 10 rosenhoveder. Blomsterdekorationen blev monteret direkte, lige inden vielsen.

Modeekspert Uffe Buchard og Anette WedMore Lund ( Pip )

 

Brudekjole var model "Sundae" fra designeren Ian Stuart. i farvekombinationen peach/ivory. ( udlånt af Panayotis. Kenneths sæt er fra italienske Archetipo og ligeledes udlånt af Panayotis

 

Interview af Mads Steffensen og Sisse Fikser efter vielsen. Modeekspert Uffe Buchardt kom med rosende ord for valg af brudekjole og blomsterdekoration.

 

Sisse Fisker med som " brudepige"

 

Mads Steffensen og Anette ( Pip ) Lund

 

Reklamer